Keuken Design Kampen Aanbiedingen

Over ons


25 jaar ervaring

Keukendesign Kampen heeft 25 jaar ervaring in de keuken- en sanitairbranche. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Persoonlijke aandacht vinden wij het allerbelangrijkste. U krijgt daarom en eigen contactpersoon die u tijdens de verbouwing adviseert en begeleidt. Hierdoor zorgen wij dat het hele traject soepel en probleemloos verloopt. Mocht er dan toch iets misgaan, dan zijn we snel ter plaatse en zorgen we voor een correcte afhandeling.  

Werkgebied

Wij zijn professioneel keuken- en sanitairleverancier en werken in een straal van 50 kilometer rondom Dronten, Emmeloord, Genemuiden Kampen en Zwolle.

Klanttevredenheid

Zoals u op onze website heeft gezien hebben wij een hoge klanttevredenheid. Daar doen wij ons uiterste best voor. Onze klanten zijn zo tevreden, omdat wij verder gaan waar anderen stoppen. Wij zijn uw partner van tekening tot montage. De voorbereidingsfase is essentieel voor een goede uitvoering.

Voor persoonlijke aandacht, ontzorgen en meedenken moet u bij Keukendesign Kampen zijn.

3D impressie

Om tevredenheid te garanderen, geven wij u een realistisch beeld door middel van het maken van uw ideale keuken- of  badkamerontwerp in 3D.  Door deze mogelijkheid kunnen wij uw droomkeuken en badkamer tot op de centimeter perfectioneren.

Styling & Interieur

Keukendesign Kampen staat voor perfectie tot in detail. Een keuken of badkamer staat niet op zich, maar is onderdeel van uw hele interieur. Daarom hebben wij een eigen woningstyliste die adviseert bij het inrichten van uw woning. Van vloerbekleding tot wandbekleding. Samen met de klant doorlopen wij de wensen en maken daar een ontwerp voor.

Projectmatig interieur

Interieurinrichting verzorgen wij ook projectmatig. Denk daarbij aan een modelwoning in nieuwbouwcomplex. Hier zien de toekomstige bewoners de mogelijkheden en kunnen ze keuzes maken omtrent de keuken, sanitair en inrichting. 

 

 Contact & Showroom

TELEFOON
038 - 33 270 41

ADRES SHOWROOM
Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen

Over Keuken Design Kampen
  • Keuken Design Kampen Keukens Onze Keukens
  • Keuken Design Kampen Sanitair Onze Badkamers
  • Keuken Design Kampen Tegels Onze Tegels