U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Over ons

Eigenaar Pieter de Hoog heeft al ruim 33 jaar ervaring in de keuken- en sanitairbranche. De perfecte combinatie van tomeloze inzet en vakmanschap door de jaren heen geeft Keuken en Badkamer design Kampen een goede reputatie. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een allround bedrijf die de klant van A tot en met Z wil ontzorgen. Wij begeleiden de klant vanaf het eerste contact in de showroom tot en met de oplevering van de verbouwing. Het bedrijf beschikt over en klein verkoop team afkomstig uit de interieur- en designwereld. Daarnaast hebben wij vaste monteurs waar wij al jaren mee werken.
Kwaliteit

Over ons

Kwaliteit

Wij houden de assortimentsontwikkelingen op het gebied van keukens en badkamers nauwlettend in de gaten. Als specialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken keukens, sanitair en badkamertegels voeren en vaste merken inbouwapparatuur en keukenleveranciers hebben.

Verbouwen van A t/m Z

Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van keukens en badkamers verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget een ontwerp die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het verbouwen op de specialist die u kan adviseren, een ontwerp voor u maakt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van verbouwen begeleidt Keuken en Badkamer Design Kampen u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt.

Wij beginnen met het verwijderen van de bestaande materialen, of het nu een keuken of een badkamer is. Daarna passen wij het leidingwerk en de elektra aan. Wij verzorgen de stukadoor en zorgen voor de plaatsing. Als alles klaar is leveren wij zelf de verbouwing op om samen met de klant te checken of alles naar wens is.

Installatie en levering

Keukens en badkamers in de regio Zwolle, Dronten, IJsselmuiden, Genemuiden en Hattem

Uiteraard is Keuken en Badkamer Design niet alleen in de gemeente Kampen actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en keukens ook in de regio IJsselmuiden, Genemuiden, Zwolle, Dronten en Hattem.