U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Interieur

Laten we beginnen met een kleine introductie. U weet inmiddels dat wij Two Butterflies zijn, een stylingbureau. Ons doel? Uw huis een prachtige make-over geven, ja dat is onze passie! Wij werken met eigentijdse en bijzondere accessoires. Een van onze specialiteiten is het afstylen van uw huis, met eyecatchers uit onze winkel komen wij bij u langs en zorgen ervoor dat uw huis weer een thuis wordt! 

Waar wij zo trots op zijn, onze winkel. Naast dat wij interieuradviezen geven, kunt u ook gezellig langskomen in onze stijlvolle shop in shop. Onze items zijn gek, uniek, stijlvol en apart. Van gouden giraffen en zilveren kevers tot leren behang. 

Achter dit stylingbureau staan wij! Jeannet & Esmeralda, moeder en dochter daardoor zijn wij extra op elkaar ingespeeld. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieur en styling. Onze creativiteit ligt bij het combineren van verschillende stijlen. Beiden zijn wij allround stylist en afgestudeerd aan Vogue Academie te Amsterdam. Ons motto: Na een lange werkdag voetjes op de stylische bank, wijntje uit een trendy wijnglas, de hipste kaarsjes die branden en een muziekje op de achtergrond. Kortom, let’s stay home!

Interieur

Two Butterflies Stylingsbureau

Contactgegevens:

Jeannet Bottenberg – Interieur Stylist: 06-30148195
Esmeralda Wezenberg – Interieur en Media/Mode Stylist: 06-26174883
Website: www.twobutterflies.nl
E-mail: info@twobutterflies.nl
Bedrijfsstraat 4, 8263 BK Kampen

Interieur Design
Interieur Kampen
Interieur Keukendesign Kampen

Interieur projecten

Styling etalage dames boutique

Styling etalage
Interieur poject

Styling showroom stukadoorsbedrijf

Interieur Styling woonkamer, erker en hal

Styling etalage
Interieur poject

Interieur Styling woonkamer

Interieur Groothuisbouw Modelwoning 1

Interieur Groothuisbouw Modelwoning 2

Interieur Groothuisbouw Vergaderzaal, Wintertuin en Kantoor