Badkamers Zwolle

Op zoek naar een uitgebreide collectie badkamers in de regio Zwolle? Onze badkamerzaak kenmerkt zich door een variërend assortiment sanitair. Van wandtegels tot vloertegels en van douchecombinaties tot toiletcombinaties. De mogelijkheden voor sanitaire voorzieningen zijn eindeloos bij onze badkamerzaak in de regio Zwolle. Op basis van uw wensen kunnen wij u een compleet pakket aan diensten bieden.

Neem direct contact op

Badkamers Zwolle

De voordelen

Op zoek een badkamerzaak in de buurt van Zwolle? Dit is wat wij u kunnen bieden:

  1. Ruim aanbod geïnspireerd door de laatste badkamertrends.
  2. A-merken, waaronder: Sphinx en Villeroy en Boch.
  3. Van breekwerk tot oplevering, wij bieden een totaaloplossing.
  4. Mogelijkheid tot een badkamerontwerp in 3D.
  5. Sfeervolle en inspirerende showroom.
  6. Onze badkamerzaak in de buurt van Zwolle kent een hoge klanttevredenheid, ontdek het hier.
  7. Een eigen woningstyliste die u adviseert bij zowel uw badkamerinrichting als toiletinrichting.
  8. Projectmatig sanitair. Interessant voor onder andere nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Maatwerk en ontzorgen

Bij ons kunt u uw nieuwe badkamer helemaal naar uw wensen samenstellen. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp. Met betrekking tot de realisatie van uw badkamer in Zwolle kunnen wij alles uit handen nemen. Zo hebben wij goede contacten met installateurs, leveranciers en stukadoors. Wij maken het onze klanten graag zo makkelijk mogelijk en daarom bieden wij hen een totaalpakket op maat. Omdat we een totaalpakket bieden, kunnen wij onze klanten van A tot Z ontzorgen.

Tips voor uw badkamer in Zwolle

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Of bent u op zoek naar een badkamer voor uw nieuwbouwwoning in de hoofdstad van Overijssel? Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne badkamers in de buurt van Zwolle. Wanneer u een badkamer gaat kopen, is het belangrijk van tevoren goed uw situatie en wensen in kaart te brengen. Denk hierbij aan het maken van een begroting, het nauwkeurig opmeten van de ruimte en kijk naar uw leefsituatie. Het zijn enkele factoren die bepalend zijn voor de keuzes die u gaat maken. Kijk goed naar wat voor uzelf belangrijk is en wat haalbaar is.

Zorg voor een duurzame badkamer

Ook in Zwolle worden duurzame badkamers steeds belangrijker. Het bespaart geld én het is beter voor het milieu. Met een paar tips behaalt u al ontzettend veel winst. Koop bijvoorbeeld een douche met terugwinning van warmte. En kies voor een douchekop die maximaal 7 liter per minuut doorlaat. U merkt het niet in comfort, maar het scheelt enorm veel energie en water! Zorg er daarnaast voor dat uw badkuip goed geïsoleerd wordt. Zo blijft het water langer warm. Heeft u advies nodig? Bezoek dan onze badkamerzaak nabij Zwolle.

Onze badkamerzaak in de regio Zwolle

Bij onze badkamerzaak in de buurt van Zwolle kunt u altijd terecht voor inspiratie of persoonlijk advies. Kijk gerust eens rond op onze website of kom langs in onze showroom aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via 038 33 270 41 of info@keukendesignkampen.nl. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer in Zwolle.