Momenteel doen wij alles op afspraak.

1

Badkamers Genemuiden

De mooiste badkamers in de buurt van Genemuiden vindt u bij Keukendesign Kampen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om uw droombadkamer te realiseren. Dat doen wij met heel veel plezier. Omdat wij goede contacten met installateurs, leveranciers en stukadoors hebben, kunnen wij u volledig ontzorgen. Indien gewenst nemen wij het gehele proces voor u uit handen. Van het sloopwerk tot de opleving van uw nieuwe badkamer, wij zorgen voor een prachtig eindresultaat in de regio Genemuiden, Dronten en Kampen

Neem direct contact op

Badkamers Genemuiden

Volop inspiratie

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is een leuke klus. Dit kans soms ook lastig zijn wanneer u nog niet weet hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien. Hiervoor biedt onze badkamerzaak in de regio Genemuiden veel inspiratie. Ook wanneer u al duidelijk voor ogen heeft hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien, kunnen onze producten en ideeën een welkome toevoeging zijn op het ontwerp van uw nieuwe badkamer.

De badkamer van uw dromen

Een bezoek aan onze badkamerzaak in de buurt van Genemuiden is meer dan alleen ons uitgebreide aanbod bekijken. Bij ons is het ook mogelijk om samen met één van onze adviseurs een badkamerontwerp te maken. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de afmetingen, kleuren, materialen en afwerkingen. Uiteraard houden wij daarbij rekening met het door u gestelde budget. Onze ervaren adviseurs en zorgvuldig geselecteerde producten zorgen ervoor dat de badkamer van uw dromen werkelijkheid wordt. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden voor een badkamer in Genemuiden te ontdekken.

Scherpe offerte

Wilt u graag dat wij uw badkamer in Genemuiden realiseren? De prijs van een badkamer is afhankelijk van verschillende factoren. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en prijzen. Voor iedere wens hebben wij een uitstekende oplossing.

Meer weten over onze badkamerzaak in Genemuiden?

Heeft u vragen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 33 270 41 of een e-mail te sturen naar info@keukendesignkampen.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij onze badkamerzaak in de buurt van Genemuiden. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen. Dat is slechts een kwartier rijden vanaf de tapijtstad. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer in Genemuiden.