U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Keukens

Wij bieden een breed assortiment keukens aan in verschillende stijlen, van stoer en landelijk tot modern. U heeft bij het samenstellen van uw keuken de keuze uit diverse handgrepen, keukendeurtjes, werkbladen en verschillende accessoires. Daarnaast bieden wij een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur van de bekende A-merken aan.
Onze keukenadviseurs kijken naar uw budget en houden rekening met uw wensen. Wij helpen u dan ook graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling.

Omdat we van mening zijn dat een mooie keuken voor iedereen weggelegd zou moeten zijn, vindt u bij ons mogelijkheden voor elke portemonnee. Over de prijzen zijn we transparant, zodat u meteen weet welke keukens binnen uw budget zouden passen. U zult zich echter verbazen over hoeveel keuken u kunt krijgen voor uw geld! Merken als Mereno, Keller en Artego blinken uit in een opzienbarende prijs-kwaliteitverhouding.

Keukens
Mereno

Keuken merk

Mereno

Mereno is een Nederlandse hoog kwaliteit keuken. Deze keukens kennen een grote diversiteit aan houtsoorten en hebben alle RAL-kleuren in hoogwaardige lakken ter beschikking. Daarnaast zijn zij kenmerkend aan hun vele mogelijkheden wat betreft de hoogte-, diepte- en breedtematen. Bij deze keukens bent u degene die de keuken samenstelt. Als resultaat heeft u een keuken die is afgestemd op de sfeer en het interieur van uw eigen huis. Kortom: een keuken om jaren van te genieten.

Probewa keukengroep: kwaliteit in stijl
De naam Probewa is onlosmakelijk verbonden met keukens. Sinds 1967 hebben ze een bijzondere positie in de Nederlandse markt opgebouwd als importeur van Duitse en Italiaanse designkeukens en als distributeur van handgemaakte Mereno keukens.

Keuken merk

Keller

Keller keukens is als puur Nederlands merk helemaal ingericht op de wensen van de Nederlandse consument. Dat heeft een aantal voordelen. Zo werkt Keller onder andere met het unieke Keller Colour Systeem, waardoor u eindeloos kunt combineren met kleuren en materialen. Eigen designers zorgen voor een collectie die altijd actueel is. Keller maakt alleen gebruik van eersteklas materialen, zoals 18 mm plaatmateriaal en (softclose) Blum-techniek voor de laden en deuren. Bovendien wordt er voortdurend in eigen fabriek onderzocht en getest.

Keller keukens: een slimme keuze
Keller keukens is net zo ervaren in oplossingen voor particulieren als voor de projectmarkt. Keller keukens staat dan ook voor betaalbaar design van eigen bodem en is daarmee de slimste keuze van Nederland.

Keller
Artego

Keuken merk

Artego

Feel-good. Daar gaat het om bij het Duitse merk Artego. Deze keukens zijn tijdloos, modern, gebruiksvriendelijk en praktisch. Misschien is dat wel de reden waarom ze overal op hun plaats zijn.

Deze trendkeukens bestaan uit strakke lijnen en authentieke materialen. Ze beschikken over de juiste balans tussen ontwerp en gebruiksgemak. De keukens vragen erom om gebruikt te worden. Kortom strakke keukens voor een betaalbare prijs.

Moderne keukens

Moderne keukens

Wij beschikken over verschillende soorten moderne keukens met keuze uit diverse materialen werkbladen. Daarnaast heeft u bij het samenstellen van uw keuken de keuze uit diverse handgrepen, keukendeurtjes en verschillende accessoires. Ook beschikt Keuken en badkamer design Kampen over een breed aanbod aan inbouwapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan geavanceerde keukenapparatuur van Atag, Etna, AEG, Siemens en Pelgrim.

Landelijke keukens

Landelijke keukens

De landelijke keukens van Keuken en badkamer design Kampen geven u het nostalgische gevoel van vroeger. Het heeft iets gezelligs en zorgt voor veel sfeer. Landelijke keukens zijn er in verschillende soorten en maten. Onze keukenadviseurs kijken naar uw budget en houden rekening met uw wensen. Zo bieden wij een breed keukenassortiment aan en helpen wij u graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de landelijke keuken van uw dromen krijgt. 

Design keukens

Design keukens

Wilt u iets bijzonders? Dat kan in de vorm van een design keuken of een hoogglans keuken. Niet decoratief, maar functioneel. Strak vormgegeven. Luxueus en puur. Dat zijn de design keukens van Keuken en badkamer design Kampen. Kiest u voor een greeploze keuken, dan ziet u geen grepen die het totaalbeeld verstoren. Kasten gaan open door een lichte aanraking, geruisloos en elegant. Een design keuken is uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur.