Momenteel doen wij alles op afspraak.

1

Ruim assortiment

Showroom

Gezien de omstandigheden waarin we momenteel verkeren is onze showroom op slot, echter zijn wij wel aanwezig. Wanneer u graag de showroom wil bezoeken of een afspraak wil maken dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan de deur voor u open doen op de afgesproken tijd. Wij streven ernaar om niet meer dan 1 bezoeker in ons pand toe te laten en te helpen.

In onze royale showroom van 750 m2 presenteren wij u verschillende keukens, diverse luxe badkamers en een ruim assortiment aan wand- en vloertegels. Met betrekking tot de keukens verschilt het aanbod van betaalbare instapkeukens tot exclusieve nostalgische en uiterst moderne woonkeukens. Hetzelfde geldt voor het sanitair, hierin zijn er veel mogelijkheden om de ruimte helemaal naar wens te realiseren.

Bij zowel de keukens als de badkamers is de keuze aan kleur en materiaal erg groot. Wij laten veel verschillende modellen en stijlen zien in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kleur en materiaal samenstelling in de stijl die het beste bij u past.

Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod. De koffie staat voor u klaar!

Showroom
Showroom Keukendesign Kampen
Keukendesign Kampen
Showroom in Kampen
Showroom
Ruime showroom
Tegels showroom
Blauwe keuken
Showroom Keuken & Badkamer Design Kampen
Badkamermeubel
Badkamer Design Kampen
Badkamer Design
Showroom Kampen