Week 32 (3 augustus t/m 9 augustus) zijn wij gesloten i.v.m. vakantie. Week 31 en week 33 zijn wij beperkt bereikbaar en alleen open op afspraak.

1

Ruim assortiment

Showroom

In week 31 (27 juli t/m 2 augustus) zijn wij beperkt bereikbaar i.v.m. de vakantieperiode. Wij zijn deze week alleen open op afspraak.

Week 32 (3 augustus t/m 9 augustus) zijn wij gesloten i.v.m. vakantie.

Week 33 (10 augustus t/m 16 augustus) zijn wij wederom beperkt bereikbaar i.v.m. de vakantieperiode. Deze week zijn wij alleen open op afspraak.

In onze royale showroom van 750 m2 presenteren wij u verschillende keukens, diverse luxe badkamers en een ruim assortiment aan wand- en vloertegels. Met betrekking tot de keukens verschilt het aanbod van betaalbare instapkeukens tot exclusieve nostalgische en uiterst moderne woonkeukens. Hetzelfde geldt voor het sanitair, hierin zijn er veel mogelijkheden om de ruimte helemaal naar wens te realiseren.

Bij zowel de keukens als de badkamers is de keuze aan kleur en materiaal erg groot. Wij laten veel verschillende modellen en stijlen zien in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste kleur en materiaal samenstelling in de stijl die het beste bij u past.

Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom en laat u verrassen door ons aanbod. De koffie staat voor u klaar!

Showroom
Showroom Keukendesign Kampen
Keukendesign Kampen
Showroom in Kampen
Showroom
Ruime showroom
Tegels showroom
Blauwe keuken
Showroom Keuken & Badkamer Design Kampen
Badkamermeubel
Badkamer Design Kampen
Badkamer Design
Showroom Kampen