U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Projecten

Onze projecten

Particuliere projecten

Wij begeleiden onze klanten het gehele proces van A tot en met Z. Wij voeren met u de gesprekken, maken een ontwerp en gaan uiteindelijk over op de installatie. Dat wil zeggen dat wij vanaf het eerste moment dat u als klant bij ons in de showroom komt tot en met het opleveren van de desbetreffende ruimte het aanspreekpunt voor u zullen zijn.
Hieronder kunt u een aantal projecten bekijken van diverse keukens en badkamers die wij bij onze klanten hebben geplaatst. Wanneer wij de keuken en badkamer inclusief tegelwerk verzorgen bij diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten, kunnen wij een belangrijk gedeelte van de begeleiding overnemen. Huurders of kopers kunnen zelf hun keuken, sanitair en tegels uitzoeken in onze showroom. Wij zullen dan blijven begeleiden tot de oplevering van de desbetreffende ruimte.

Hieronder een overzicht van huidige projecten en samenwerkingen waarin wij de keukens en het sanitair verzorgen:

Zakelijke projecten

Naast de particuliere projecten werken wij ook met zakelijke projecten. Wat we graag willen benadrukken is dat Keuken en Badkamer Design Kampen ook in te schakelen is als partner in de projectbouw. We werken al samen met diverse woningcorporaties, waarbij we ingezet worden bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ook voor verschillende andere bedrijven hebben we de totstandkoming van nieuwe keukens, badkamers en toiletten verzorgd.

Wanneer wij de keuken en badkamer inclusief tegelwerk verzorgen bij diverse nieuwbouw- en renovatieprojecten, kunnen wij een belangrijk gedeelte van de begeleiding overnemen. Huurders of kopers kunnen zelf hun keuken, sanitair en tegels uitzoeken in onze showroom. Wij zullen dan blijven begeleiden tot de oplevering van de desbetreffende ruimte.

Hieronder een overzicht van huidige projecten en samenwerkingen waarin wij de keukens en het sanitair verzorgen:

Mateboer Stationskwartier

Mateboer Stationskwartier

29 nieuwbouw woningen op het Stationskwartier te Kampen waarbij wij de aangewezen partij zijn voor het plaatsen en het leveren van de keukens.

Lees meer
Hotel van Dijk Kampen

Hotel van Dijk Kampen

Tijdens de renovatie van Hotel Van Dijk hebben wij 10 hotelkamers voorzien van nieuw sanitair en tegels. Tot op heden renoveren wij nog steeds elk jaar een badkamer in het Hotel.

Lees meer