U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Keukens Dronten

Van landelijke keukens tot moderne keukens in de regio Dronten, de mogelijkheden voor het kopen van een keuken zijn oneindig. Een nieuwe keuken kopen is de ultieme kans om al uw keukenwensen uit te laten komen. Grote kans dat u al wel ideeën heeft over de uitstraling en het apparatuur van uw nieuwe keuken. Maar dan nog blijven de mogelijkheden eindeloos. De medewerkers van onze keukenzaak in de buurt van Dronten, KampenGenemuiden en Zwolle voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u eenvoudig uw droomkeuken kunt samenstellen. Kies dus voor Keukendesign Kampen.

Neem direct contact op

Keukens Dronten

Prachtige en functionele keukens bij Dronten

Onze keukens zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam en makkelijk schoon te houden. Het leveren van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht vinden wij vanzelfsprekend en dat wordt gewaardeerd. Steeds meer mensen weten onze keukenzaak vlakbij Dronten te vinden. En dat is niet zo gek, want wij leveren maatwerk keukens in Dronten en omgeving. Functionele keukens van A-kwaliteit die garant staan voor optimaal woongenot!

Modern, Landelijk of Design Keukens

Keukens komen in verschillende vormen en maten voor. Bij Keuken en Sanitair Design Kampen vindt u daarom een breed assortiment aan verschillende stijlen, zodat u in Dronten uit verschillende keukens kunt kiezen. Bent u op zoek naar een dun werkblad, een keramiek keukenblad en verschillende inbouwapparatuur? Dan is een moderne keuken wellicht iets voor u. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor nostalgische, landelijke keukens of onze prachtige design modellen. Welke van onze keukens laat u straks in Dronten plaatsen?

Verschillende merken

Keuken en Sanitair Design Kampen levert absolute A-kwaliteit. Daarom bieden wij in Dronten alleen keukens van de échte topmerken aan. Zo vindt u bij ons modellen van Riverdale. Dit zijn tijdloze keukens van hout met een witte, naturel of zwarte finish. Houdt u meer van strakke lijnen en gebruiksvriendelijkheid? Informeer dan naar onze keukens van het Duitse merk Artego.

Naast deze buitenlandse pracht hebben wij tevens twee Nederlandse merken in onze collectie opgenomen. Wilt u een model van Keller Keukens in Dronten laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij het Keller Colour Systeem kunt kleur en materiaal eindeloos met elkaar combineren. Zoekt u in Dronten naar keukens met een afwijkende maat? Geen probleem! Mereno stemt hun modellen helemaal op uw woning af.

Keuken laten installeren in Dronten

Natuurlijk kunnen wij niet alleen zorgen voor de mooiste keukens in Dronten, maar ook voor de beste installatie. Vanaf het moment dat u een keuken bij ons uitzoekt, totdat de keuken volledig is geïnstalleerd bij u thuis in Dronten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij werken namelijk uitsluitend met ervaren vakmensen.

Het gehele proces zult u bij ons één iemand als aanspreekpunt hebben. Zo weet u precies wie u moet hebben, en weet uw aanspreekpunt altijd precies waar u bent in het proces van uw nieuwe keuken. Niet alleen tijdens het ontwerpen, maar ook tijdens de installatie en afronding van uw keuken in Dronten.

Onze keukenzaak vlakbij Dronten zorgt voor een goed ontwerp

Waar plaatst u uw vaatwasser en magnetron? De ruimte in uw keuken bepaalt voor een groot deel de indeling van de keuken. Of het nu gaat om traditionele of hedendaagse keukens, het kopen van een keuken begint altijd met een goed ontwerp. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe keuken in Dronten!

Of u nu al een idee heeft van wat u van uw nieuwe keuken in Dronten wilt, of nog compleet blanco bent, bij ons wordt u professioneel geholpen in uw keuzes. Dankzij de ruim 33 jaar ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij elke uitdaging aan. Op een laagdrempelige manier bespreken we met u uw wensen en zorgen wij dat u tevreden bent over elk detail van uw nieuwe keuken in Dronten.

Onze keukenzaak vlakbij Dronten is de deur naar uw droomkeuken

Onze keukenzaak bij Dronten ontwerpt, bouwt en inspireert u op het gebied van keukens. Wij hebben goede contacten met installateurs, leveranciers en stukadoors en sturen iedereen op het juiste moment aan. Wilt u van onze dienst(en) gebruik maken? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 33 270 41 of een e-mail te sturen naar info@keukendesignkampen.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen (dichtbij Zwolle, Dronten en Genemuiden). Hier kunt u volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken in Dronten.