U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Keukens Zwolle

Culinair genieten, dat begint bij onze keukens in de regio Zwolle. De mogelijkheden voor een keuken in de hoofdstad van Overijssel zijn eindeloos. Houten of witte kastfronten, eiland of hoek, strakke tegels of liever één patroon? Bij onze keukenzaak in de buurt van Zwolle, Genemuiden en Dronten stelt u eenvoudig uw droomkeuken samen. Het zijn stuk voor stuk kwaliteitsmerken. Mix en match met kleuren, materialen en vormen en geef zo uw eigen persoonlijke touch aan onze keukens.

Neem direct contact op

Keukens Zwolle

Kies voor een duurzame keuken

Bent u op zoek naar een duurzame keuken in de regio Zwolle? Keukendesign Kampen adviseert u graag in het ontwerp én in de keuze van inbouwapparatuur en accessoires. Plaats een koelkast bijvoorbeeld niet in een warme omgeving, zoals: in de felle zon en tegen een radiator of oven. Ook de vriezer kunt u het beste in een omgeving plaatsen die niet warmer is dan 18°C. En tenslotte een open deur: kies voor energie- of waterzuinige apparaten! Weten welke apparaten precies aan deze eis voldoen? Bij onze keukenzaak nabij Zwolle helpen wij u graag verder.

Prachtige en functionele keukens bij Zwolle

Waar moet u op letten bij een koel- en vriescombinatie? Welke afzuigkap sluit het beste aan bij uw wensen? En wat is het verschil tussen een magnetron en oven? De ervaren medewerkers van onze keukenzaak dichtbij Zwolle vertellen u er graag meer over. Bovendien begint het realiseren van uw droomkeuken bij een goed ontwerp. Van traditionele tot hedendaagse keukens en van een keukenontwerp voor een klein budget tot een exclusief keukenontwerp. Iedere situatie is anders en iedere klant verdient dan ook een unieke keuken. Wij creëren prachtige en functionele ontwerpen. Het eindresultaat is een keuken die uw verwachtingen doet overtreffen.

Inspiratie opdoen bij onze keukenzaak nabij Zwolle

Bij onze keukenzaak in de regio Zwolle vindt u heerlijk veel inspiratie, zodat u de keuken kunt kiezen die bij u past. Of het nu gaat om landelijke, moderne of design keukens, wij combineren net zo lang totdat u tevreden bent. Bent u helemaal tevreden met uw keukenontwerp? Dan helpen wij u graag met de montage. Het eindresultaat staat of valt met goed vakmanschap. Van het ontwerp tot de montage, het complete proces kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben al veel keukens in Zwolle en omgeving mogen plaatsen. Met de hulp van onze professionals wordt uw droomkeuken werkelijkheid.

Onze keukenzaak dichtbij Zwolle is de deur naar uw droomkeuken

Van ontwerp tot montage wordt u ondersteund door één van de adviseurs van onze keukenzaak bij Zwolle (dichtbij Genemuiden en Dronten). Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen of voor persoonlijk advies. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen. Dat is nog geen 20 minuten rijden vanaf de Peperbus. U kunt voor meer informatie natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 038 33 270 41 of een e-mail te sturen naar info@keukendesignkampen.nl. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met een prachtige keuken in Zwolle en omgeving.