Badkamers Dronten

Bent u op zoek naar badkamers in de regio Dronten? Uw badkamer is meer dan een functionele ruimte voor persoonlijke verzorging. De badkamer is de plek waar u veelal uw dag begint en eindigt. De plek voor zowel een frisse start als een moment van ontspanning na een lange dag. Comfort in de badkamer is daarom wel zo prettig. Ongeacht uw wensen, onze badkamerzaak in de buurt van Dronten, Genemuiden en Kampen heeft voor elke badkamer een oplossing.

Neem direct contact op

Persoonlijk advies bij onze badkamerzaak nabij Dronten

Wat betreft kleuren en materialen zijn de mogelijkheden bij onze badkamerzaak nabij Dronten eindeloos. Belangrijke onderdelen, want ze bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Zo zorgen warme tinten en houten badkamermeubels voor een landelijke sfeer. Wilt u graag een moderne twist aan uw badkamer geven? Kies dan voor bijvoorbeeld strakke kranen en een natuurstenen wastafelblad. Van landelijk tot moderne badkamers, wij realiseren badkamers in iedere gewenste stijl. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Bekijk onze soorten badkamers in de buurt van Dronten en kies de stijl die bij u past!

Badkamers Dronten

Kwaliteit voorop bij onze badkamerzaak bij Dronten

Van ontwerp tot installatie en afwerking, bij ons vindt u alles onder één dak. Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen onze badkamerzaak vlakbij Dronten. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren vakmensen. Bovendien bestaat ons assortiment uit kwaliteitsmerken, zoals Villeroy & Boch en Hans Grohe. Door continu op zoek te gaan naar verbeteringen en op de hoogte te zijn van de laatste trends blijft ons aanbod up-to-date. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van badkamers in de regio Dronten.

Meer weten over onze badkamers in de regio Dronten?

Wilt van uw badkamer
 iets bijzonders maken? Of bent u benieuwd hoe u uw badkamer bij uw woonstijl kunt laten passen? Laat u inspireren door onze badkamerzaak in de regio Dronten! Kom gerust eens langs. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen. Klik hier voor onze openingstijden. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 038 – 33 270 41 of info@keukendesignkampen.nl voor meer informatie over een nieuwe badkamer in Dronten.