U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Badkamers Dronten

 Bent u op zoek naar badkamers in de regio Dronten? Uw badkamer is meer dan een functionele ruimte voor persoonlijke verzorging. De badkamer is de plek waar u veelal uw dag begint en eindigt. De plek voor zowel een frisse start als een moment van ontspanning na een lange dag. Comfort in de badkamer is daarom wel zo prettig. Ongeacht uw wensen, onze badkamerzaak in de buurt van Dronten, Genemuiden, Zwolle en Kampen heeft voor elke badkamer een oplossing.

Neem direct contact op

Persoonlijk advies bij onze badkamerzaak nabij Dronten

Wat betreft kleuren en materialen zijn de mogelijkheden bij onze badkamerzaak nabij Dronten eindeloos. Belangrijke onderdelen, want ze bepalen voor een groot deel de sfeer in uw badkamer. Zo zorgen warme tinten en houten badkamermeubels voor een landelijke sfeer. Wilt u graag een moderne twist aan uw badkamer geven? Kies dan voor bijvoorbeeld strakke kranen en een natuurstenen wastafelblad. Van landelijk tot moderne badkamers, wij realiseren badkamers in iedere gewenste stijl. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Bekijk onze soorten badkamers in de buurt van Dronten en kies de stijl die bij u past!

Badkamers Dronten

Kwaliteit voorop bij onze badkamerzaak bij Dronten

 Van ontwerp tot installatie en afwerking, bij ons vindt u alles onder één dak. Kwaliteit is een belangrijke pijler binnen onze badkamerzaak vlakbij Dronten. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en ervaren vakmensen. Bovendien bestaat ons assortiment uit kwaliteitsmerken, zoals Villeroy & Boch en Hans Grohe. Door continu op zoek te gaan naar verbeteringen en op de hoogte te zijn van de laatste trends blijft ons aanbod up-to-date. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van badkamers in de regio Dronten.

 Sinds 2016 hebben wij ons aangesloten bij Sanidrõme. Deze organisatie is ontstaan uit samenwerking van badkamerspecialisten door heel Nederland. Samen houden 29 badkamerspecialisten alle ontwikkelingen in badkamers en alles wat daar bij hoort in de gaten. Dit helpt ons bij het zorgen dat we uw badkamer in Dronten van de mooiste en nieuwste kwaliteit kunnen voorzien. Daarnaast biedt Sanidrõme extra garantie van kwaliteit in uw badkamer. Het assortiment is immers nauwkeurig gekozen uit alleen A-merken.

Onze aandacht van begin tot eind

Wij helpen u graag met uw badkamer in Dronten van begin tot eind. Dankzij onze jarenlange ervaring en schat van kennis over keukens en badkamers vinden wij altijd iets wat bij u past. Hierbij houden wij het oog op de beschikbare ruimte voor uw badkamer in Dronten, uw budget en natuurlijk uw persoonlijke wensen en design voorkeuren. Wij vinden het erg belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent, ook over de kleinste details. Voordat wij aan de slag gaan zal onze vakkundige specialist u adviseren en een 3D ontwerp aan u laten zien.

Bent u gelukkig met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met de installatie van uw badkamer in Dronten. Op de gehele weg naar uw nieuwe badkamer zult u steeds hetzelfde aanspreekpunt hebben. Tijdens ontwerp, maar ook tijdens installatie en afronding. Dat is wel zo makkelijk voor u! 

Installatie van uw badkamer in Dronten

Wat gaan wij precies voor u doen tijdens de installatie van uw nieuwe badkamer in Dronten? Allereerst halen wij natuurlijk het oude eruit, zodat het nieuwe er in kan. Vervolgens kijken wij of en waar het nodig is om leidingwerk en elektra te verleggen en verzetten wij het nodige werk. De stukadoor wordt ook voor u door Keukendesign Kampen geregeld, waarna alles wordt geplaatst. Tot slot zullen wij de badkamer in Dronten netjes aan u opleveren. Samen met u gaan we na of alles naar wens en ronden we alles netjes af.

Meer weten over onze badkamers in de regio Dronten?

Wilt van uw badkamer
 iets bijzonders maken? Of bent u benieuwd hoe u uw badkamer bij uw woonstijl kunt laten passen? Laat u inspireren door onze badkamerzaak in de regio Dronten! Kom gerust eens langs. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen (dichtbij Zwolle). Klik hier voor onze openingstijden. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 038 – 33 270 41 of info@keukendesignkampen.nl voor meer informatie over een nieuwe badkamer in Dronten.