Keuken Design Kampen Aanbiedingen


Beoordelingen


Heb jij ook ervaring met Keuken design Kampen en wil je deze delen? Stuur dan hier je beoordeling in. Hartelijk dank voor je medewerking!

Door Jannie de Breuk, Dronten op 2017-10-25

Ervaring: Alweer even geleden dat de keuken door Keukendesign is geplaatst en werkelijk alles klopte en nog steeds staat de keuken er prachtig bij. Alleen veel problemen met de AEG stoomoven. Dit is niet door AEG goed doorgepakt. Telkens Keukendesign op de hoogte gehouden van de problemen en uiteindelijk heeft Keukendesign de problemen op een geweldige manier en service opgepakt en opgelost.

10
Showroom
10
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
10
Algemene indruk
10
Door Johan Steenbergen (Altena Steenhandel), Kampen op 2017-04-13
8.4
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
6
Algemene indruk
8
Door Offerein, Zwolle op 2017-04-06

Eigenaar Pieter de Hoog heeft ons voorzien van een fantastische keuken en badkamer. Echt het alles in één adres om volledig door ontzorgd te worden! Ook de montage en installatie is perfect verzorgd. Al met al zeer tevreden!

9.8
Showroom
9
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
9
Algemene indruk
10
Door De Vries, Zwolle op 2017-04-01

Bedankt voor een prachtige keuken!

8.8
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
9
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
8
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9
Door H. Vinke, Kampen op 2017-03-30

Ervaring: Prettig, kleinschalig bedrijf, met korte lijnen. Afspraken worden goed nagekomen. Probleempjes die altijd kunnen ontstaan gedurende de werkzaamheden worden snel opgelost. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan een ieder aanraden om met Keukendesign zaken te doen.

9.8
Showroom
9
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
10
Algemene indruk
10
Door Bas, Zwolle op 2017-03-30
9.6
Showroom
10
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
6
Algemene indruk
10
Door A Haasnoot, Emmeloord op 2017-03-29

Ervaring: zeer prettige samenwerking, vakkundig advies en meedenken met de invulling van wensen en budget. Met de levering was alles aanwezig en is helemaal volgens planning geplaatst. Echt een topprestatie! Enige min punt is dat we het kookschort niet hebben gekregen dat ons bij het eerste gesprek was beloofd.

9.4
Showroom
8
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
6
Algemene indruk
10
Door Feijth, Kampen op 2017-03-29

Ervaring:Zeer tevreden over de geleverde materialen,goed geholpen door het personeel. Komen zeker nog wel weer een keer terug.

8.4
Showroom
10
verkooppersoneel
8
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
8
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
8
Nazorg en garantie
8
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
10
Door Gerard Streng, Kampen op 2017-03-29

Ervaring:vooral de eindschoonmaak was een prettige verassing. Het project is uiterst correct en zorgvuldig uitgevoerd. De contacten waren uitstekend en de tijdelijke douchecabine een uitkomst. Daarvoor heb ik het zelf meesjouwen voor lief genomen.

9.4
Showroom
9
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9
Door W.Stremmelaar, IJsselmuiden op 2016-11-08

Ervaring: wij zijn tevreden met de badkamer die u heeft geleverd. Het is geworden wat wij in gedachten hadden mede door het advies en mee denken van Pieter. Dit waarderen wij zeer.

9.7
Showroom
10
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
9
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
10
Algemene indruk
10
Door t bottenberg, ijsselmuiden op 2016-11-04

Ervaring :jammer dat er niet meer een contact is geweest na de oplevering een persoonlijk contact doet meer dan een mail contact.

8.5
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
7
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
9
Algemene indruk
8
Door Lesley van der Velde, Kampen op 2016-11-04

Ervaring: Topzaak, werd altijd super geholpen. Ondanks dat er wat dingetjes met de badkamer mis zijn gegaan is het super opgelost!

8.9
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
9
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9
Door Derksen, Zwolle op 2016-11-04

Badkamer, Toilet en Keuken via Keukendesign Kampen laten ontwerpen en laten plaatsen. We kijken terug op een prima voortraject waarin werd meegedacht, tips werden gegeven en waarbij we adviserend werden geholpen i.p.v. een commercieel push-gesprek. Plaatsing is ook via Keukendesign Kampen gegaan, wat eigenlijk in lijn lag met het voortraject. Erg vakkundige, meedenkende mensen die de zaken volledig afgewerkt en gebruiksklaar achterlieten. Zaken kunnen in de praktijk net iets anders of minder praktisch uitvallen dan een tekening vooraf, waarop deze vaklieden tijdens het plaatsen advies gaven, meedachten en in overleg zaken mogelijk aanpasten. Het natraject is wat ons betreft ook het vermelden waard. Nette gezamenlijke oplevering en de kosten van plaatsing werden keurig gespecificeerd doorgenomen. Zo werd een vooraf geplande klus, wat in de praktijk geen meerwaarde had, ook keurig van de factuur afgehaald. Daarnaast werd een oneffenheid (achteraf ontdekt) in ons ligbad zonder enige vorm van discussie verholpen door Keukendesign Kampen. Naast een goed gevoel, zeker een prachtig eindresultaat aan over gehouden.

8.8
Showroom
7
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
9
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9
Door Ilbrink, ijsselmuiden op 2016-11-04
8.6
Showroom
9
verkooppersoneel
7
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
8
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
9
Door A.Ritsema, Veenstraat 31 Ijsselmuiden op 2016-11-04
7.7
Showroom
8
verkooppersoneel
8
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
8
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
8
Nazorg en garantie
7
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
7
Door Sander, Veluwe op 2016-10-18

Ervaring:Keuken op maat met speciale wensen is na alle tevredenheid afgeleverd.

9
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9
Door J Breederveld, Kampen op 2016-03-01
7.2
Showroom
7
verkooppersoneel
8
Montagepersoneel
6
Kennis en informatie
7
Wensen & behoeften
7
Nakomen afspraken
7
Nazorg en garantie
8
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
7
Door Camiel Groeneveld, Zwolle op 2016-02-26

Ervaring: De badkamer is naar tevredenheid opgeleverd, we zijn er erg blij mee. Voor wat betreft de opstelling van de showroom kan ik me nog herinneren dat we vaak heen en weer moesten lopen om dingen te bekijken/vergelijken. Wellicht dat een andere opstelling het lopen verminderd. De afspraken zijn allemaal nagekomen, al moest ik soms even informeren naar de status. Als laatste wil ik het advies meegeven om de uitnodiging/email van deze enquete niet aan alle klanten in het "aan"-veld te sturen, maar in het "bcc"-veld, dit in verband met de privacy van jullie klanten.

7.2
Showroom
6
verkooppersoneel
7
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
7
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
7
Nazorg en garantie
7
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
6
Algemene indruk
7
Door Roorda Wonen, Kampen op 2016-02-20

Ervaring:Ze hebben een keuken geplaatst in onze showroom/winkel. We hadden er belang bij dat de keuken een onder deel was van de het geheel. Zodat wij ook onze producten konden combineren en presenteren. er is goed mee gedacht over onze wensen en tijds druk. Met vriendelijke groet Roorda Wonen.

8.5
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
8
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
9
Door gerrieschuurman, ommen op 2016-02-19
7.3
Showroom
7
verkooppersoneel
7
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
7
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
7
Nazorg en garantie
7
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
7
Door C.W.Wijnja-Bak, IJsselmuiden op 2016-02-19

Ervaring : prima

8.1
Showroom
8
verkooppersoneel
8
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
8
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
8
Door fam de velde Harsenhorst, Kampen op 2016-02-18

Ervaring: Meer betrokken zijn bij de Klant af en toe eens kijken hoe de zaken gaan Vaker je gezicht laten zien iets meer betrokken zijn

8.4
Showroom
8
verkooppersoneel
8
Montagepersoneel
9
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
9
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
7
Algemene indruk
8
Door Frans de Vries, IJsselmuiden op 2016-02-18

Ervaring;

8
Showroom
8
verkooppersoneel
8
Montagepersoneel
8
Kennis en informatie
8
Wensen & behoeften
8
Nakomen afspraken
8
Nazorg en garantie
8
Kwaliteit product
8
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
8
Door H.Brink, IJsselmuiden op 2015-06-03

Ervaring: Prima adviezen Blij dat we daarnaar geluisterd hebben. Vinden dat dit bedrijf aan te bevelen is.

9.1
Showroom
7
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
10
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
8
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9
Door Martijn Postuma, Kampen op 2015-06-03

Ervaring: Over het algemeen zijn we zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden. We merkten echter gedurende de werkzaamheden een aantal zaken: - De afstemming tussen de 2 monteurs verliep niet helemaal vlekkeloos in onze ogen. - Toevallig waren we de 1e 'klusdag' thuis en dat is achteraf maar goed ook. Er waren nog heel veel punten die wel waren besproken in de contacten Pieter-klant, maar die niet bij de monteurs terecht waren gekomen. We kregen heel veel vragen die we achteraf bezien of al hadden besproken of van de te voren hadden willen bespreken.

7.4
Showroom
8
verkooppersoneel
9
Montagepersoneel
4
Kennis en informatie
8
Wensen & behoeften
9
Nakomen afspraken
4
Nazorg en garantie
6
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
8
Door B.Maes, kampen op 2015-05-31
8.5
Showroom
7
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
7
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
10
Nazorg en garantie
10
Kwaliteit product
9
Kwaliteit website
3
Algemene indruk
10
Door Bakker, Zwolle op 2015-05-29

Ervaring: Een half jaar geleden hebben wij onze keuken, badkamer en toilet gekocht bij Keukendesign Kampen. Door het goede en heldere advies hadden wij een goed gevoel bij Keukendesign Kampen en zijn wij snel tot kopen overgegaan. De monteur is erg vakkundig en kritisch en we zijn zeker betrokken in het proces waardoor kleine wijzigingen nog konden worden gevoerd. Kortom, zeer tevreden. prijs-kwaliteit goed en een prachtig eindresultaat!

9.2
Showroom
9
verkooppersoneel
10
Montagepersoneel
10
Kennis en informatie
9
Wensen & behoeften
10
Nakomen afspraken
9
Nazorg en garantie
8
Kwaliteit product
10
Kwaliteit website
8
Algemene indruk
9


Contact & Showroom

TELEFOON
038 - 33 270 41

ADRES SHOWROOM
Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen

  • Keuken Design Kampen Keukens Onze Keukens
  • Keuken Design Kampen Sanitair Onze Badkamers
  • Keuken Design Kampen Tegels Onze Tegels