U bent van harte welkom bij ons in de showroom. Wilt u een adviesgesprek? Dan werken wij uitsluitend op afspraak.

1

Keukendesign kampen

Beoordelingen

Quote

Bakker, Zwolle

Ervaring: Een half jaar geleden hebben wij onze keuken, badkamer en toilet gekocht bij Keukendesign Kampen. Door het goede en heldere advies hadden wij een goed gevoel bij Keukendesign Kampen en zijn wij snel tot kopen overgegaan. De monteur is erg vakkundig en kritisch en we zijn zeker betrokken in het proces waardoor kleine wijzigingen nog konden worden gevoerd. Kortom, zeer tevreden. prijs-kwaliteit goed en een prachtig eindresultaat!

Martijn Postuma, Kampen

Ervaring: Over het algemeen zijn we zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden. We merkten echter gedurende de werkzaamheden een aantal zaken: - De afstemming tussen de 2 monteurs verliep niet helemaal vlekkeloos in onze ogen. - Toevallig waren we de 1e 'klusdag' thuis en dat is achteraf maar goed ook. Er waren nog heel veel punten die wel waren besproken in de contacten Pieter-klant, maar die niet bij de monteurs terecht waren gekomen. We kregen heel veel vragen die we achteraf bezien of al hadden besproken of van de te voren hadden willen bespreken.

Roorda Wonen, Kampen

Ervaring:Ze hebben een keuken geplaatst in onze showroom/winkel. We hadden er belang bij dat de keuken een onder deel was van de het geheel. Zodat wij ook onze producten konden combineren en presenteren. er is goed mee gedacht over onze wensen en tijds druk. Met vriendelijke groet Roorda Wonen.

Camiel Groeneveld, Zwolle

Ervaring: De badkamer is naar tevredenheid opgeleverd, we zijn er erg blij mee. Voor wat betreft de opstelling van de showroom kan ik me nog herinneren dat we vaak heen en weer moesten lopen om dingen te bekijken/vergelijken. Wellicht dat een andere opstelling het lopen verminderd. De afspraken zijn allemaal nagekomen, al moest ik soms even informeren naar de status. Als laatste wil ik het advies meegeven om de uitnodiging/email van deze enquete niet aan alle klanten in het "aan"-veld te sturen, maar in het "bcc"-veld, dit in verband met de privacy van jullie klanten.