U bent van harte welkom bij ons in de showroom. Wilt u een adviesgesprek? Dan werken wij uitsluitend op afspraak.

1

Badkamers

Men raakt er niet over uitgepraat: badkamers. In magazines. Op het internet. Onderling. Sanitaire voorzieningen dragen namelijk significant bij aan het woongenot binnen een huis. Dat is weer positief voor uw welzijn, uw gezondheid en woningwaarde. Wilt u uw badkamer binnenkort aanpakken? Schakel dan de hulp van Keukendesign Kampen in! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring binnen de sanitairbranche. Vraag direct een offerte aan!

Een eigen woningstyliste

Als woningeigenaar weet u als geen ander: badkamers staan niet op zichzelf. Bij het herinrichten van uw sanitair moet u daarom rekening houden met de rest van het huis. Een lastige opgave. Gelukkig hebben wij bij Keukendesign Kampen een heuse woningstyliste in dienst. Zij kan u advies geven over de inrichting van verschillende type badkamers. Van de vloer tot de wand: samen vinden jullie een ontwerp dat echt bij uw gezin past. Deze dienst bieden wij ook op projectbasis aan. 

Zekerheid door 3D impressies

De verbouwing van badkamers is een dure aangelegenheid. Als opdrachtgever wilt u daarom niets aan het toeval overlaten. Dit snappen wij bij Keukendesign Kampen maar al te goed. Om u een duidelijk beeld te geven van het project, gebruiken wij bij het ontwerpen van badkamers zogenoemde 3D impressies. Hiermee bieden wij een realistisch beeld van het project. Vervolgens kunt u deze tot op de centimeter perfectioneren. 

De badkamers van Keukendesign Kampen

Het team achter Keukendesign Kampen beweegt zich al ruim 25 jaar in de keuken- en sanitairbranche. Aan ervaring dus geen gebrek. Ons doel? Het leveren van de allerbeste badkamers voor de scherpste prijs. Persoonlijke aandacht is hierbij van essentieel belang. Als klant heeft u daarom één contactpersoon. Hij of zij zorgt ervoor dat het gehele traject soepel en zonder problemen verloopt: van het allereerste advies over badkamers tot de uiteindelijke verbouwing. Bekijk onze beoordelingen zelf!

Vraag nu een offerte aan!

Uw sanitaire voorzieningen zijn aan een broodnodige update toe. Het liefst wordt u hierbij van A tot Z geholpen. Keukendesign Kampen doet dit graag voor u! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons op. Dit kan door te mailen of door te bellen naar 038 – 33 270 41. U bent tevens van harte welkom in onze showroom. U vindt ons aan de Bedrijfsweg 4 te Kampen. Komt u helemaal tot rust in één van de mooiste badkamers van het land?