Keuken Design Kampen Aanbiedingen


Badkamers Kampen

Of u nu op zoek bent naar exclusieve of voordelige badkamers in Kampen, onze badkamerzaak in Kampen heeft voor ieder budget een passende badkamer. Van kleine tot royale badkamers en van een warme uitstraling tot juist een frisse look. Wij hebben voor iedereen een praktische en passende oplossingen. Dus ook voor u! Plan gerust een afspraak met één van onze medewerkers in en laat u verrassen door ons complete aanbod badkamers.

 

Neem direct contact op

 

Persoonlijk advies omtrent badkamers in Kampen

Wanneer uw badkamer aan verandering toe is of uw badkamer nog moet worden aangelegd, begint dat bij een ontwerp. Dat ontwerp begint bij onze badkamerzaak in Kampen natuurlijk bij uw woonwensen, levensstijl en persoonlijkheid. Daarom praten we graag uitgebreid, stellen we vragen en luisteren we goed. Wat vindt u belangrijk? Het beeld dat u in uw hoofd heeft, zetten wij om in een uniek en verrassend ontwerp. Wij streven er naar de verwachtingen van onze klanten te evenaren (of liever te overtreffen) op het gebied van badkamers in Kampen.

De diensten van onze badkamerzaak in Kampen

Van ontwerp tot sloop, wij kunnen het hele plaatje voor u verzorgen. Wij werken nauw samen met professionele partners, om zo het optimale resultaat te bereiken. Denk hierbij o.a. aan installateurs, leveranciers en stukadoors. Korte lijnen, vakmanschap en persoonlijke aandacht, dat is kenmerkend voor onze badkamerzaak in Kampen. Kortom: voor sanitaire voorzieningen en badkamers verzorgen en begeleiden wij alle werkzaamheden van a tot z. En wist u dat onze dienstverlening verder gaat dat het verkopen van badkamers in Kampen? Ook voor keukens bent u bij ons aan het juiste adres. 

Laat u inspireren bij onze badkamerzaak in Kampen

Wilt u van uw badkamer iets bijzonders maken? Of vindt u het lastig waar te beginnen? Onze badkamerzaak in Kampen helpt u daar graag bij. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en vakkundige montage. Neem voor meer informatie over gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 038 - 33 270 41 of een e-mail te sturen naar info@keukendesignkampen.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen. Of u nu voorkeur heeft voor moderne of klassieke badkamers, wij brengen uw badkamer in Kampen tot leven.

 


Contact & Showroom

TELEFOON
038 - 33 270 41

ADRES SHOWROOM
Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen

Badkamers kampen
  • Keuken Design Kampen Keukens Onze Keukens
  • Keuken Design Kampen Sanitair Onze Badkamers
  • Keuken Design Kampen Tegels Onze Tegels