U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

Keukens Emmeloord

De mogelijkheden van keukens in Emmeloord zijn echt oneindig. Of u nu een landelijke keuken of een moderne strakke keuken wilt. Keuken & Badkamerdesign in Kampen kijkt graag samen met u naar uw wensen voor uw keuken in Emmeloord. We zijn gevestigd aan de Bedrijfsstraat 4 in Kampen, op zo’n 20 minuten afstand van Emmeloord. U bent altijd welkom om onze showroom te komen bekijken. Wilt u graag een adviesgesprek? Maak dan gelijk een afspraak met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het samenstellen van de keuken voor uw woning in Emmeloord.

Neem direct contact op

 

Keukens-Emmeloord

 

Keukenzaak in de regio Emmeloord met  mooie A-merken

Van het slopen van uw oude keuken tot de oplevering van uw nieuwe keuken in Emmeloord. Wij van Keukendesign Kampen nemen u graag alles uit handen. Wij zijn dan ook niet voor niks gespecialiseerd in het leveren van duurzame totaaloplossingen. Samenwerken met erkende vakmensen en gekwalificeerde bedrijven zorgt ervoor dat de kwaliteit blijft gewaarborgd. Wat ons kenmerkt is dat onze keukenzaak in de regio Emmeloord kiest voor mooie A-merken. Riverdale, Mereno, Keller en Artego zijn merken waar wij graag mee werken. 

3D ontworpen keuken

Weet u nog niet precies wat de indeling van uw nieuwe keuken in Emmeloord moet worden? Onze adviseurs maken graag samen met u een professioneel 3D-ontwerp. In nauw overleg tekenen wij uw keuken in verschillende opstellingen en proberen diverse stijlen uit. Daarbij denken we na over de kasten, kleuren, verlichting, etc. Een groot voordeel van een 3D-tekening is dat u gelijk een beeld heeft van hoe de keuken eruit komt te zien. Hebben we uw droomkeuken samengesteld? Dan komen we graag bij u langs om alles nauwkeurig in te meten.

Toe aan een nieuwe keuken in Emmeloord?

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Breng dan een bezoek aan de showroom van onze keukenzaak in de regio Emmeloord. Ook op zoek naar een nieuwe badkamer in Emmeloord, ook daar kunnen we u bij helpen. Kortom: van keuken tot badkamer kunnen wij u voorzien. Meer informatie nodig? Bel naar 038 33 270 41 of stuur een mail naar info@keukendesignkampen.nl. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact op om u te woord te staan en u alles te vertellen over de mogelijkheden van een keuken in Emmeloord.