U bent van harte welkom bij ons in de showroom.

1

20 jaar Keuken en badkamer Design Kampen we zien onze klanten als gasten op een feest

Met ruim 38 jaar werkzame jaren in de keukenbranche, mag je eigenaar Pieter de Hoog met een gerust hart kwalificeren als gespecialiseerd. Pieter nam in 2004 het toenmalige Lub Keukens over.

Samen met een jong, enthoussiast én gespecialiseerd team om zich heen, is Pieter de Hoog met Keuken en badkamer Design Kampen bezig op liefst drie takken van sport: keukens, sanitair en woonaccessoires. “Wij zijn in 2016  een samenwerking aangegaan met Sanidrome, om met collega’s onze krachten te bundelen en kwaliteit en vakmanschap te waarborgen naar onze klanten.”

Het bedrijf is in 2004 gaan bouwen aan een beter concept voor de particuliere markt. “Waarin wij ons echt onderscheiden en wat onze kracht is: wij doen een renovatie compleet in eigen beheer. Van het sloopwerk tot het leidingwerk en van het stucwerk tot het plaatsen van de nieuwe badkamer of keuken: wij nemen het allemaal voor onze rekening.”

Keuken en badkamer Design werkt met een strakke planning, waardoor de klant exact weet waar hij of zij aan toe is. “Alles wordt door ons persoonlijk opgeleverd en blijven tot het eind van het verhaal contact houden met de klant. Dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Welk bedrijf doet dit nog in de regio?”

April staat in het teken van het 20-jarig bestaan. “Elke zaterdag, behalve op Koningsdag, is er een proffesionele kok aanwezig om de laatste kooktechnieken te demonstreren.” Verder is er volop ruimte om kennis te maken met de prachtige showroom. “Voor wie wil langskomen voor een offerte, vragen we om dit doordeweeks te doen in plaats van op deze feestelijke zaterdagen”, besluit Pieter de Hoog. Die verder laat weten dat er in april een aantal leuke acties op stapel staan.

Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen
038-33 270 41
Keukendesignkampen.nl