Keuken Design Kampen Aanbiedingen

Woningbouwcorporaties


Woningbouwcorporatie 

Voor diverse woningcorporaties verzorgen wij bij nieuwbouw- en renovatieprojecten de keuken en badkamer inclusief tegelwerk. Daarin kunnen wij een belangrijk gedeelte van de begeleiding overnemen. Huurders kunnen zelf hun keuken, sanitair en tegels uitzoeken in onze showroom.


Keuzevrijheid huurder

Een moderne, strakke of klassieke keuken of badkamer, het is allemaal mogelijk. Er zijn verschillende basisvarianten, waarbij er gekozen kan worden uit indelingen, materialen en kleuren. Wil uw huurder een uitgebreidere keuken of badkamer dan standaard? Ook dat kan, de huurder betaalt dan wel zelf de extra kosten. Uiteraard alles volgens de richtlijnen en kaders die u als woningcorporatie stelt.

 

Efficiënt en effectief werken

Steeds meer corporaties willen haar onderhoud op een slimme, snelle en kostenefficiënte manier uitvoeren. Daarnaast wil de corporatie vernieuwing en innovatie in de bouw stimuleren. Daarom werken zij steeds meer op een andere manier met haar leveranciers samen. Tot nu toe was het gebruikelijk om zelf wensen in kaart te brengen, uit te werken en er daarna een leverancier erbij te zoeken, die vervolgens een inspanningsverplichting aanging. Met dit vernieuwende opdrachtgeverschap bent u als corporatie vooral kaderstellend en is het eindresultaat leidend: leveranciers krijgen heldere randvoorwaarden mee om nieuwbouw of onderhoud van A tot Z in opdracht uit te voeren. Dit scheelt veel tijd en kosten. Contact & Showroom

TELEFOON
038 - 33 270 41

ADRES SHOWROOM
Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen

Woningbouwcorporaties
  • Keuken Design Kampen Keukens Onze Keukens
  • Keuken Design Kampen Sanitair Onze Badkamers
  • Keuken Design Kampen Tegels Onze Tegels