Keuken Design Kampen Aanbiedingen

Villeroy & Boch


Keukendesign Kampen is leverancier van het sanitair van Villeroy & Boch.

Villeroy & Boch sanitair

Creativiteit, vooruitstrevendheid en een lange-termijn ondernemingsvisie bepalen al meer dan 260 jaar het succes van Villeroy & Boch. Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch de internationale inrichtings-trends op het gebied van baden. De badkamer is een ruimte waarin we ons terugtrekken om te ontspannen, om bij te komen van de hectiek van alledag en om verfrist weer tevoorschijn te komen. Belangrijk is om je thuis te voelen in de badkamer en dat de badkamer past bij de mensen die er dagelijks gebruik van maken. De badkamer is een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid.

Villeroy & Boch badkamer

Een badkamer van Villeroy & Boch is daarom veel meer dan de optelsom van individuele elementen. U vindt bij Villeroy & Boch alles wat bij een harmonisch op elkaar afgestemde badkamer hoort: van wastafel en toilet tot bad, douchebak en bidet. Van tegels voor wand en vloer. Van armaturen tot decoratieve accessoires. Het maakt niet uit in welke lifestyle of in welk design: wij laten u zien hoe uw badkamer er uit zou kunnen zien als een totaalconcept dat u geheel volgens uw persoonlijke voorkeur vorm kunt geven.

U kunt bij Villeroy & Boch terecht voor onder andere;
- toiletten
- kranen
- douches
- badkamermeubels
- badkamertegels
- baden (whirlpool)

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom om onder andere sanitair van Villleroy & Boch te bewonderen.

Villeroy en Boch Bezoek website Villeroy & Boch

Sanitair van Villeroy & Boch

 Villeroy & Boch

Bekijk ook eens: badkamers bij Dronten, keukens bij Dronten, keukens in Kampenkeukens bij Zwolle en badkamers in KampenContact & Showroom

TELEFOON
038 - 33 270 41

ADRES SHOWROOM
Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen

1e en 2e kerstdag, 31 december en 1 januari zijn wij gesloten!

Villeroy boch
  • Keuken Design Kampen Keukens Onze Keukens
  • Keuken Design Kampen Sanitair Onze Badkamers
  • Keuken Design Kampen Tegels Onze Tegels