Keuken Design Kampen Aanbiedingen

Tegels


Is uw badkamer toe aan een nieuwe inrichting of een renovatie? Voor zowel tegels als sanitair bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze showroom met de mooiste badkamermeubels, douchewanden en -cabines, toiletten en toebehoren tegen scherpe prijzen.

Sphinx

Sphinx ontwikkelt complete concepten met een onderscheidende vormgeving waarbinnen ieder mens zijn eigen badkamer kan creëren. Sphinx helpt de mens bij het realiseren van een persoonlijke badkamer waar men zich thuis voelt.

Maak uitgebreid kennis met de vele gezichten van Sphinx Tiles. Gezichten die van uw huis uw thuis maken, als vanzelfsprekend verlengstuk van uzelf. Een visie die wij graag samenvatten als Sphinx Tiles, Your Style: stijlvolle tegelconcepten om uw leefomgeving een eigen identiteit mee te geven.

Mosa

De Koninklijke Mosa is een Nederlandse producent van keramische tegels. Een producent met een roemrijk verleden en een veelbelovende toekomst. Vanuit de fabrieken in Maastricht vinden jaarlijks 5 miljoen vierkante meters wand- en vloertegels hun bestemming in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

Koninklijke Mosa heeft een omvangrijk assortiment tegels in vele maten, kleuren en dessins. Voor binnen en buiten.Contact & Showroom

TELEFOON
038 - 33 270 41

ADRES SHOWROOM
Keukendesign Kampen
Bedrijfsstraat 4
8263 BK Kampen

Tegels
  • Keuken Design Kampen Keukens Onze Keukens
  • Keuken Design Kampen Sanitair Onze Badkamers
  • Keuken Design Kampen Tegels Onze Tegels